onsdag 30 september 2009

Bangkok

Besökte Pattaya som sagt ett par dagar och det positiva med stället var väl hotellet, poolen och solen. Förövrigt är stället packat med turister. Eller rättare sagt västerländska män. Ensamma män. Eller så de som haft turen och hittat en thailändska redan. Spyr galla av bara tanken på 70-åringarna med 50 år yngre thailändskor.

Konstaterade altså att Thailand har många sidor. Förra besöket i landet var bröllopsresan på Spa nere i Samui. Det var himmelriket, men Pattaya, been there and never going back.

Stället kryllar även av såkallade Ladyboys. Visiten gick för oss ut på att ligga och njuta i solen och fundera ifall thailändarna vi mötte var kvinnor eller män. Sorgligt.

När man nu dessutom rest runt Asien i en månad och bara varit på ställen där kroppsspråket är det enda gemensamma språket, får man Kanarieöarna fiilis när kostymsäljare ropar "Terve Terve, osta mekko puku." Dessutom verkade de flesta thailändska servitriser tro vi kommer från Östra grannlandet eftersom de erbjöd oss menyn på ryska. Smickrande!

Nyt riitti, så vi hoppade i en taxi till Bangkok och ska imorron göra det enda som norra Thailand duger till. Shopping. Det enda Pattaya kunde leverera var en liten skön solbränna.

Tips från coachen: Håll er till södra Thailand alla ni läsare som inte söker efter unga Thailändskor.

Gonatt!

Inga kommentarer: