fredag 25 september 2009

Ankor whatwhat?

Har varit usel på uppdateringar. Befinner oss ännu i Siem Reap, en ganska liten stad men med ganska stora Tempel. Har altså besökt Ankor templen först i solnedgången och sedan tidigt nästa morgon (4.30am) för att se soluppgången och resten av de tempel vi ville se. Man fick än en gång förundra sig över hur människan fått byggt något så fantastiskt utan maskiner. Efter att Kinamuren och många andra sevärdheter varit små besvikelser pga. höga förväntningar måste jag nog säga att Ankor wat levererade. Inte konstigt att Lonely Planet tycker att det är världens åttonde underverk.

Imorgon sätter vi oss än en gång i bussen och har sikte på Pattaya, Thailand. Efter att intensivt rotat igenom Asiens största sevärdheter och lärt oss om historia på sätt akolan aldrig kunnat lära oss, tycker vi det är dags för lite strandsemester. Tror vi befinner oss på stranden tills flyget från Bangkok tar oss vidare till Singapore, som är den sista etappen före Australien.

Jag hoppas att Thailand har internet som även fungerar när det är mulet så jag äntligen skulle få visa er lite videon och fantastiska tempel i bild.

Ciao!

2 kommentarer:

Linn sa...

Ou, Pattaya...förbered er på att se små söta tailändska kvinnor hand i hand med feta, fula, svettiga västerländska män - ö v e r a l l t! :( Vi semestrade i Rayong, en dryg (eller var det två h..) timmes bilfärd från Pattaya, och tog oss en dags och kvällsutflykt dit och jag måst säga att jag blev riktigt ledsen av att se på hor-cirkusen. Kanske va råkade röra oss på de värsta ställena... Seriöst strandliv lär ni få njuta av iallfall! :) sköt om er.

Lotta sa...

Ojoj, nåja, d e nog bara stranden vi väntar på. :) får se hur de är me västerländska män och thailandska kvinnor, iofs har vi mött på trenden här i andra Asiatiska länder oxå. Äckligt värre!