söndag 4 oktober 2009

Sing-sing-Singapore

Vi lever! Befinner oss i Singapore för tillfället. Sista etappen innan vi ska försöka hitta ett hem i Australien för ett halvt år. Det har varit underbart att resa runt och se så annorlunda kulturer och beteenden än vad man är van vid, men OJ så skönt det blir att komma tillbaka till västvärlden. Singapore är iofs. redan ganska västerländskt.


Mäktigaste djuret på Zoo. Vita tigern.

Vädret här är lysande, kring trettio och fuktigt värre. Igår besökte vi först Singapore Zoo och sedan Night Safari. En huippu dag som slutade i illamående. Vet inte vad det berodde på men fick krama wc-stolen ett varv för att en stund senare må bra igen, idag har jag slukat glass och choko, så de va nog inget allvarligt. 2 down 2 more to go. Linda eller Bassi next! Kanske.

¨

Glada jag före spyattacken.

Imorgon skall vi till Sentosa, en ö utanför Singapore dit man kan komma med kabelbana från fastlandet. Typiskt nog är den stängd för tillfallet så vi får nöja oss med buss eller liknande färdmedel. Ön är full med aktiviteter och tre underbara stränder. Vill ni veta mer? Kolla in dehär, jag är SÅ excited!

http://www.sentosa.com.sg/explore_sentosa/beaches/index.htm

Vi hörs!

1 kommentar:

Jenny sa...

ojoj, skulle gärna vara där, verkar härligt! Förutom vessabytts-kramase. ;)

Kram till er gänget.