tisdag 26 mars 2013

Krupp

Japp. Då har hjälplösheten och oron fått nya ansikten i natt. Stella vaknade kring 23.00 av skrikattack då hon lät som en säl och inte kunde dra in luft ordentligt. Ut på trappan i friska luften med S. Resten av natten sov hon max 20 minuter innan det var dags för nästa attack. Själv blev mitt sovsaldo noll. Suttit och vaggat och lugnat henne hela natten. Man undrar varifrån hon får sin energi idag då man själv går på sparlåga. Skrattar, busar och har glädjetjut. Konstiga underbara unge. Hade inte tänkt gå till Hälsocentralen men eftersom privata sidan inte kunde erbjuda lediga läkare idag blev det ett väntande på HVC. Lite kortison fick hon svälja så hoppas på att nästa natt ger oss lite mer sömn.

Sedan tycker jag att sjukandet kan sluta i vår familj. Funderade imorse vems unge grynet är som är sjuk så ofta och med föräldrar som väldigt sällan drabbas. Vilken tur att det är sommar snart!

Helsingforsveckoslutet var lite väl intensiv för att jag skulle ha kommit ihåg att fota. Vi "småhandlade" på IKEA, besökte Itis och blev bjuden på fantastisk middag hos Johannas. Mötade hela lördagen och fick även se Jessicas fina lägenhet. Stella sov en stor del av bilresorna och uppförde sig annars exemplariskt på resan tills hon blev trött på allt raittan på fredag och ville mest skrika. Sov gjorde hon lika bra som hemma även om hotellets spjälsäng inte verkade i mina ögon så hemskt bekväm.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas ni får sova inatt. Å att ni får bli friska!!

Elin sa...

Äsch då!

Det verkar nog som om det var nåt i Helsingforsluften i helgen. Miranda blev också dålig i måndags.

Krya på dig hälsningar till Stella!