måndag 11 mars 2013

H2O mop X5

Då man sitter framför tv:n hela dagen som sällskap åt sjuk man når man en ny low. Tvshop beställning. Ångmopp.

On the bright side håller S på att krya på sig, vi är inne på tredje veckan av krassel i familjen. Stella är återställd och jag tycker mig skymta en till tand. Hoppas den kommer smärtfritt.

På söndagen flyttade hon ut. I eget rum. Det går sådär. Hon vaknar en hel del, men somnar genast om då hon får napp/tutt i munnen. Så det går an, problemet är morgonen. Som hon tar efter sex. Det är lite väl tidigt. Vet inte hur vi ska få en till timme nattsömn i alla fall. Rummet har mörkläggningsgardiner vilket verkar vara bra på natten då hon inte ser mig.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag fastna för den också engång i ett "svagt ögonblick"de har ju samma på cittari å anttila också.
MEN!!!!
Det blev för min del en STOR besvikelse,tyvärr.
Ser så lätt ut i tv men den är i mitt tycke riktigt klumpig och hemma hos oss så går det inte alls så enkelt med t.ex kakelfogarna.
Klinkersen blev nu inte heller så rena och väldigt "våta"
Speglarna,glas-bastudörren blir nog rena men det "droppar"massor av vatten på golvet efter en liten stunds användning.
Tyvärr har den inte varit i användning så många gånger en sådan pryl som lämnar i paketet el.i ett skåp.
Det är mycket enklare att hålla fönster och speglar rena med t.ex tupperwares turkosa trasa för speglar DEN ÄR BÄST!!
Hoppas att du blir mer nöjd än vad jag är.

Jenny L sa...

Stella o Johannes tyx ha ganska liknande nätter. Vi hamnar oxå o lägg in tutten 1-2gång de flesta nätter o så vaknar han allt mellan 5:30-7:00. Oftast 6-tiden. Men jag har nu bara börjat acceptera läget. :D men om du hittar nån bra metod för lite senare morgnar får du gärna dela med dig! :)

Lotta sa...

Jo det var just badrummet vi tänkte testa den på. Provat alla medel på marknaden utan resultat. Man får returnera ifall man inte är nöjd tyckte jag mig läsa. Så ifall den inte funkar åker den tillbaka. Har även nå tunga mattor ja ska testa den på..

Jenny: jo meddela gärna du också ifall du hittar nån lösning, tror dock det är tutten som ställer till de.. Vaknar av att den fallit och somnar inte längre om på morgonsidan.. :/

Anonym sa...

Great site you have got here.. It's hard to find quality writing like yours these days. I truly appreciate people like you! Take care!!

Look at my webpage - http://www.smlingrell.com/caregivinggroup/HaitcCasteelrp