onsdag 4 juli 2012

Julistarten

Juni blev Juli och vindarna vände. Solen skiner och jag totalt njuter av vädret! Det som suger är att HM har slut på snygga shorts som hjälper mig överleva hettan. De enda jag äger är snäppet små redan. Nåja, hettan håller väl inte i sig så länge..Inte magen heller får vi hoppas. Bebben trycker fantastiskt passligt på urinblåsan konstant. Sen gräver den sig väl med huvudet då den fixeras så AJAJ hela natten lång oftast. Tur är jag ledig på dagarna och kan småvila nusomdå. 

 Blå Himmel och vita moln är det jag stirrat på denna vecka på terassen. Grillat där, haft picnic och lekt med katterna. Kunde bo där ute på somrarna, svalare på natten skulle det tom. vara!

Posten har varit väldigt snäll i veckan. Har fått babygåvor från Australien, tid till sista Ultra (31.7), första Trendi tidningen av mitt prenumerskap (telefonförsäljaren vs. Lotta 1-0) Idag kom mina Gunilla Axén lakan och filt, två par skor jag beställt och 7 stycker sommarpockets från Adlibris. (Måste ju läsa Hungerspelen trilogin före jag ser de resterande filmerna)



1 kommentar:

Nina sa...

Hääärlit! <3