tisdag 31 juli 2012

Babynews

De senaste dagarna har vi bara njutit av sommaren som äntligen kommit till Kokkola. Sprungit från grillfest till grillfest och gått och sova illamående. Som sommaren hör till. I söndags i +27 graders värme yttrade jag orden jag aldrig upprepar: "det är lite för varmt idag". Dagarna värmer huset och nätterna blir korta på sömn.

Idag satt vi redan klockan åtta på Mödrapoli och väntade ivrigt på att få se chicka. Allt var okej och hon är kring 3,3kg för tillfället, beräknad födelsevikt där kring 3,9 (oh no, nära 4 kg..) Knappt nåt kvar av livmoderhalsen så mina sammandragningar har jobbat bra! Nu hoppas vi på att hon tittar ut så småningom bara. Går det 10 dagar över tiden ville hon att jag kommer in. Huvudet fixerat och lågt.

Orka vänta liksom..

3 kommentarer:

Anna sa...

Ooh, va spännande! Snart, snart...
Kan nog instämma i att det var lite för varmt i söndags, speciellt med tanke på att vi hade flyttdag. Huhu!

Anonym sa...

Snart e hon nog där i famnen på dej!!

Lina sa...

Theo uppskattades också väga 3,3 kg vid sista ultrat å hade samma beräknade födelsevikt som er tjej. Här på rådgivningen trodde tanten int alls på på den beräknade födelsevikten å bara genom att känns på magen uppskatta hon honom till 3,5-3,6 kg lagom till bf. Han kom fem dagar över tiden å vägde 3,6 kg :) De spännande nu! Lycka till sen när de bär iväg :)