torsdag 22 november 2012

Rådistorsdag

Idag har vi vaknat lite segt, Stella är ännu snorig och sover oroligt på morgonnatten. Förstår inte hur hon kan vara glad hela dagarna även om hon sover dåligt, själv känner man sig och ser ut som en zombie efter några sämre nätter.

Hela familjen hoppade i bilen och körde till rådgivningen. Tremånaders kontrollen visa att grynet väger 6,4 kg och är 60,5cm lång. Hon fick även rotavirusvaccinet nummer två via munnen och de två andra vaccinen i låren. Gallskrik i ett par sekunder men sen glömde hon bort det och ville titta på nyckelpigan på väggen.

Får se ifall det blir feber eller några andra biverkningar. Hon sover sin middagsvila ute och har gjort det ovanligt länge. Kanske vaccinet har nån inverkan på det..

Helghandlade och hämtade mina ringar som varit hos guldsmeden för att gjutas (?) ihop. Sedan blev det hemlagade hamburgare när vi kom hem. Själv känner jag mig sjuk med halsont, ingen röst, snuva och lite hosta. Hoppas det stannar där och inte blir värre. Eller att jag smittar ner Stella mer.

Till och med katterna har varit lite sega på sistone. Vi skyller på vädret.

Inga kommentarer: