fredag 29 juni 2012

Uppdatering

Varit lite utslagen efter resan till IKEA känns det som. Umgåtts med 85-brudarna och deras småkryp dagligen.

Besökte alltså rådgivningen igår och visste då redan att jag inte mår prima. Tryck neråt, sammandragningar och totalt omöjligt att klara av en 3km promenad som jag testade. Dessutom kom foglossning på besök i veckan. Rådgivningstanten kunde konstatera att allt är ok med mig och bebé just nu. Hon har huvudet fixerat och ligger lååågt. Allt detta bidrog till läkarkontroll redan om 2 veckor (eller tidigare om jag känner att det blir tyngre) för att kolla så inget är på gång ännu. Hon delade ut Synnytys dvdn och tyckte vi kunde ta en sväng via BB och bekanta oss så vi hinner.

Så vet nu inte om allt tyder på att chicka tänker säga hello tidigare än beräknat eller om hon tänker jäsa till v 42. Who knows!

Bara solen och värmen kunde besöka vår stad sku jag hållas i viloläge på terassen i alla fall och få vila lite.

5 kommentarer:

Johanna sa...

Kämpakämpa <3 Kraam!!

Linn sa...

Uh, sammandragningar och foglossning...I feel you! Kämpa på!!

Lina sa...

Du får försöka ta de lugnt en tid nu :) Vet själv att man e suuuperivrig på att den lilla ska börja visa sig men de sku ju no va bäst för både henne och er om hon stannar några veckor till å får växa till sig... Har ni vari på nån kurs ännu? Int för att ja tycker de gav så mycke åt mig själv, hade läst så mycke före, men för de blivande papporna tror ja nog de va nyttigt :)

Johanna ("Jusu") sa...

Vi håller tummarna upp att hon inte har alltför bråttom ut i den stora världen! Nu får du bara ta det lugnt och chilla. Det är minsann inte kul med sammandragningar och tryck neråt...jag har ju tyvärr fått lida av det redan i ett par veckor och jag är bara i vecka 22!!! Kan inte alls gå längre sträckor utan att få sammandragningar...Men att vila, inte bära nåt tungt och undvika det mesta som orsakar sammandragningar har hjälpt mig lite.

Jenny sa...

Ojdå, vila o ta de lugnt vännen! Hade oxå nå sånt här för nå veckor sen men de lugna ner sig sen.

Men mittiallt e vi samtidigt på bb. ;)