tisdag 12 juni 2012

Dagen

Gjorde den länge utlovade roadtripen till Nykarleby idag. Besökte Pias och njöt av hemlagad paj och gott sällskap.

Satt på terassen och tittade på då stengången breddades lite här hemma och njöt av solstrålarna. Avslutade kvällen på Stafett-DM där svägerskan skaffade medaljer.

Imorgon är en spännande dag. Våra små taperförstörare ska opereras. Får se hur det går. Hoppas på lugnare och gosigare katter efter ingreppet.

Tack för babyprylfeedbacken. Imorgon ska vi ta oss en titt på Gesslein vagnarna igen och försöka bestämma oss för något. Tycker kanske att de trots allt har lite mer finesser än Brio eller Emmaljunga och är snygga desdutom. IKEA ska vi besöka i Juni har jag bestämt eftersom jag vill ha Gulliversängen till bra pris med IKEA Familykortet. Bilbarnstol, adapter&resevagn får jag köpa begagnad och loppis&huuto har nog gett lite babyplagg redan. Så egentligen är allt på gång.

Nu var det bara att renovera barnrummet, hjälpköket, fixa gårdsplan och olja terassen som är måsten innan littlechicka anländer. Ja plus, bbväskan, monitors, blöjor, kläder osv som fattas. Men sommaren är ju lång, eller va?

Inga kommentarer: