måndag 5 april 2010

Mardrömsflyget

Vi anlände i god tid till flygfältet på Nadi, dvs. 2 timmar innan avgång.
Alla verkade dock nämna att vi e sent ute. När vi kom till Check-in visade det sig att de flesta checkar in 7pm när flyget går 10.30pm ifall det handlar om flyg till Hawaii (eller annan delstat i Ameeeerika). Detta var ny information för oss.
Det visade sig att flyget var överbelastat. Vilket skulle leda till att någon eventuellt inte ryms med på flyget. Nästa flyg till Hawaii går om 5 dagar.
Long story short. Vi kom med på flyget som visade sig vara ett mindre plan än väntat.

På grund av överbelastningen måste vi mellanlanda och tanka i Samoa= över en timmes försening.

Mat serverades inte på 8 timmars flyget, utan en ynka smörgås med torra kex. Ingen morgonmål syntes till heller.

Jag och S var omringade av spädbarnsfamiljer.

Tösen 3 år framför oss bestämde sig för att fälla hallonsodan över mina fötter och händer.

Senare kissade samma flicka på sig och S fick våta strumpor.

Till råga på allt ropade en idiot från första klass åt en spädbarnsfamilj ifall de kunde vara tystare när lilla barnet fick en gråtattack. Pappan tick flickan blev självklart, rosenrasande och ett tredje världskrig var nära. Svordomar och hotelser blev utbytta men väljer att inte repetera det som blev sagt.


Men nu har vi dock landat i USA och Hawaii verkar bli lysande. Dessutom är i glada att slippa flyga Air Pacific något mer.

Ska sätta upp bilder från Fiji åt er också bara jag får mig själv organiserad.
Under detta mardrömsflyg korsade vi datumgränsen vilket betyder att vi upplevt denna söndag två gånger, nu vill jag bara att den tar slut.

1 kommentar:

Pia sa...

åh, vilken resa!! jobbigt värre men kanske värt de för att få komma ti hawaii! gissar att B va lagom glad av å få kiss på strumporna. njuut av sista tiden på paradisöarna nu! puss