torsdag 31 maj 2012

Torsdagsbilder

 Väntar på att S ska återvända från match i Oulainen. Dessa tider på året ses vi inte så mycket. Jag jobbar dagar, han morgon, dag och kväll. Life. Har underhållit mig med att baka inför studentfesten svägerskan firar i heljen. Gårdagen körde vi runt Kokkola och jag fotograferade henne. Smått och gott har ni här.




tisdag 29 maj 2012

Gjort idag.

Började dagen med ett besök till arbetskraftbyrån. Tredje gången gillt. Idag möttes jag av en trevlig tant som hjälpte mig på bästa sätt. Nu är det avklarat. Sedan rusade jag till posten och hämtade Kelas gåva till barnfamiljer och möttes av ett: "Ai sulle? Missä maha on?" Tackar, inte första gången jag får höra det. Babygirl växer långsamt, eller mot ryggen..vad vet jag. Tacka vetja lite mage än så länge. Haha.

Efteråt spenderade jag dagen hos Jannikes och myste med MiniJ som var väldigt vaken och pigg. Lite spyor på byxorna senare styrde jag bilen mot city och färgade håret ljust. Nu får solen sköta resten.

S meddelade att han nog jobbar längre ikväll. 19.00 brukar vara det normala (plus nån timme oftast mer) Så vad jag nu ska hitta på är ett mysterium.

Till sist den obligatoriska magbilden. 28+3 idag!

måndag 28 maj 2012

Sommarlov?

Tror jag har sommarlov nu. Eventuellt lite ströjobb någon dag. Varit upptagen med fantastiskt vår/sommarväder, grillat, haft Eurovisionsfest och umgåtts med fantastiska människor. Magen växer och dagens höjdpunkt var meddelandet om att mammalådan har kommit till posten. Ökade min äppelfamilj med en sprillans ny macbook i heljen. Fattar noll men ska väl lära mig nångång.

Imorgon ska jag njuta hos frissan och ta en tredje sväng in till arbetskraftsbyrån, för det går inte som på Strömsö med min arbetslöshetsansökan. Gotta love papperskrig. Hinner väl bli mammaledig innan de är nöjda med mina blanketter där.

söndag 20 maj 2012

Söndag

 Överlevde sokerirasitus, barely. Mådde illa redan innan och magen kurrade. Valde citronsmaken eftersom jag var rädd att inte kunna dricka cocis efter det ifall jag skulle spy ut det. Spydde inte, men mådde illa hela de 2 timmarna jag satt på labben och hörde x antal barn skrika när de skulle ta blodprov. På alla sätt en ogemytlig upplevelse.

 Orkade hela dagen i Vörå igår. Dansade och ropade platsmärken åt flickorna. All good, om tre veckor är det dags för sista ansträngningen motionsväg innan augusti.

I fredags fick jag träffa sötaste svarthåriga miniJ, vilket charmtroll.

Sist men inte minst, kom hem Johanna.

(kan inte sluta fnissa över hur tjocka kinderna mina var efter worldtour)

torsdag 17 maj 2012

Typiskt

Hockeyn blev för spännande så jag glömde äta före 19.30. Suck. Så typiskt mig. Nåja, väntar tills lunchen 11.00 imorron då.

Logos quiz

Hooked. Tacka vetja Malena.

26+4

För festligheterna igår fotade jag kulan.

Kvartsfinal

S åkte iväg på fotbollsmatch. Snacka om dålig timing. Själv ligger jag i soffan och funderar ifall jag har nerver att titta på hockeyn ikväll.

Har en timme på mig att slänga i mig allt jag vill. Efter det är det stop fram tills imorgon kring lunch. Jag ska på sokerirasitus till laboratoriet 7.30. Hoppashoppas jag inte mår illa av drycken. Yäh. Har dessutom mått illa de två senaste kvällarna före läggdags så hoppas jag inte börjar få mitt preggoillamående tillbaka.

Förövrigt börjar det vara väldigt nära sommarlov och mammaledigt. Tog förtidigad (eller va de nu heter) mammaledighet från och med 20.6, de e ju snart de! Igårkväll stack vi med lärarbrudarna till Jeppis på RENT musikalen vid TT-hallen. Rekommenderar, sista föreställningarna dock denhär veckan! På jobbet inleds på måndag troligen den sista arbetsveckan. Efter det önskar jag värme och sol i 4 månader framöver.

Nya vårgardiner har jag hunnit med idag också.

tisdag 15 maj 2012

Försäkring, check!

Junior försäkrad. Små strumpor fick vi oxå!

söndag 13 maj 2012

Morsdag

Kört 100km runt i alla ändor av Kokkola för att fira mammor, fammon å mummun. Nästa år får jag fira. Så overkligt! Nu är det nog soffan och Grey's anatomy som gäller.

söndag 6 maj 2012

Grillsäsongen!

Broiler och majs efter två timmars dans.

lördag 5 maj 2012

Blä.

Istället för en festlig helj i Vasa med Liam och Jemas 25årskalas blev det tråklördag hemma med sjuk man. S har fått sin släng av magsjukan och jag vågar inte åka iväg ifall jag skulle bära på smittan jag oxå. Så här sitter jag och mår lysande och tittar på regnet utanför. Imorgon tänker jag också må bra, för då ska danskonditionen testas inför festen i juni. Let's pray att magen hänger med. Jag vill ju så gärna vara me.