onsdag 8 oktober 2014

Föder inte.

Det som ännu fattades var ju lite höstflunssa. Stella i feber och jag känner mig krasslig i halsen. Så lär väl inte vara på väg och föda ännu, för var det inte nån som sade att man inte föder i flunssa? 

Panikhandlat lite pyttekläder i storlek 50. Stella hade inte så smått nästan överhuvudtaget märkte jag, hon var ju rund som en bulle direkt.


Ynkliga sjuklingen. 

2 kommentarer:

Linn sa...

På beräknat datum hade jag hög feber och var så trött och matt att jag just och just orkade gå till wc under dagen. Att hämta dricka från köket kom inte på fråga. Jag låg typ och skakade och bad att förlossningen inte skull sätta igång för jag var övertygad om att jag inte skulle ha fixat det. Nå, förlossningen kom igång på kvällen. Förstås. MEN samtidigt som värkarna blev "riktiga" (förvärkar hade jag haft redan ett tag) så försvann mina sjukdomssymptom och jag fick enorma superpowers! Blev "frisk" i en handvändning och kunde mig hur stark som helst. Edwin var ute typ 5h senare.
Så, ni worries -du fixar det hur bra som helst flunssig eller ej. Men håller förstås ändå timmarna att ni alla hinner tillfriskna före lillisen kommer ut!

Lotta sa...

Crazy hur kroppen fungerar! Häftit, ja bara Stella kryar på så får det nog sätta igång, börjar bli slutkaputt på att va preggo!