lördag 1 juni 2013

Studentlördag.

Vi har fått fortsätta njuta av värmen. Har inte varit med om en liknande majmånad. Inget slut på varma vädret verkar det vara de närmaste dagarna heller. Men vi njuter. I början hade Stella problem med sömnen men hon har vant sig och sover nuförtiden hela nätter fram till 8.00-8.30.

Hon har fått två nya tänder uppe så sammanlagt 4 risgryn lyser då hon flinar. Hon kryper, ålar sig, sitter och står mot stöd. Allt gick i ett huj. Får se när de första stegen kommer. Vet inte ifall jag hoppas på att det ska ta en stund eller ifall det vore bättre om hon redan gick.

Jag vikarierade nästan hela maj. S har haft pappamånad som tog slut igår. Vi hann inte göra nåt av det vi tänkt vi borde. Nåväl. Nu är jag hemma hela sommaren fram till första oktober. I Juli har S en ledig lördag då vi ska på bröllop. Då hinner vi njuta av sommaren tillsammans. Haha.

Har inte sökt dagvårdsplats för Stella fast det egentligen igår var fyra månader kvar till dagisstart ifall det blir dagis för henne. Måste se hur vi pusslar ihop hösten. Tio dagar? Halvdag? Det löser sig småningom.

Idag ska vi fira Mindy som blir student.
Nästa år e de 10 år sen jag blev student. Dags att ordna klassträff abin04?

Inga kommentarer: