måndag 10 december 2012

andra adventsveckan

Ny vecka, började dagen med massage, precis som förra veckan lider jag av on/off huvudvärk. Får se ifall min rygg börjar samarbeta småningom. Sedan har vi slappat med Stella hela dagen, borde aktivera oss och gå och handla julklappar så småningom, många klappar kvar att inhandla!

Stella update då. Hon sitter helst. Absolut inte ligga i famnen som spädisar. Lite tråkigt blir det även i längden om man är på ställe så gå runt i huset fungerar alltid då hon blir rastlös. Babygymet är en hit så länge mamma ska hinna göra mat eller annat "viktigt". Hon tar tag i saker och ska smaka på precis allt. Hon pratar massvis och gapskrattar då man busar med henne. Måste nog vara bästa ljudet i världen. 

Hennes dagsvilor varierar lite. första passet är kring 2-3 timmar, men märker att det håller på att bli kortare och kortare. Eftermiddags/kvällspasset ligger vid kring 30 minuter. Sen sover hon inte mer på dagen. På kvällen nattar vi henne ca 21.00. Hon somnar av sig själv om hon är lite trött då vi sätter ner henne i sängen. Sedan springer vi kanske ett par tre gången och sätter in tutten (Visst finns det undantagskvällar då vi springer konstant). två gången äter hon på natten och på morgonen sover vi ibland till 08.00 och vissa mornar till 9.30.

Hon är en glad lite tös som sällan gråter, än mindre skriker, igår hade hon skrikattack ett par minuter och jag hann bli lite nervös tom. då man inte är van med sånt. Haha.

Och så en bildkavalkad på dreglisen.
2 kommentarer:

Nina Jansson sa...

Vad jag saknar er båda två! Kommer att våldsgästa er också måste ju ge en överdos av mig själv nu då jag har chans ;)

Pipsan sa...

Underbara söt Stella <3