tisdag 21 augusti 2012

Blä.

Hade rådgivningsbesök imorse. Allt bara bra, som varje gång hittills. Bra blodtryck, hemoglobin, vikt, hjärtljud osv. Frustrerande egentligen för rådgivningsbesöken visar ju inte ifall förlossning är på gång. Så känns lite onödigt. Fick välja ifall jag vill komma in på nytt på fredag men tror jag skippar det och besöker avdelning 3 nästa tisdag istället. Fick tid till läkare då. Börjar lite tro att chicka inte tänker titta ut före det. Vill ju helst undvika igångsättning men vad gör man liksom. Hoppas hon bara inte växer mer.

5 kommentarer:

Linn sa...

Kämpa,kämpa! Jag gick över exakt en vecka och varje dag efter beräknat datum kändes som en mindre evighet och det kändes verkligen som att bebisen aldrig skulle komma ut. Jag var säker på att det skulle bli ingångsättning eftersom jag inte kände av några tecken på att nåt var på gång. Men plötsligt så händer det...;)

Lina sa...

Tror int du behöver vänta så länge så de blir fråga om igångsättning. Hon kommer nog säkert ut tidigare :) Theo kom fem dagar efter bf men de börja nog så smått komma igång redan på bf, kanske tack vare min lååånga cykeltur ja gjorde på kvällen... Så upp på cykeln me dej å ta en ordentlig runda å sen lite bastubadning på det :)

Linn sa...

Ja, måste ännu tillägga att du ju alltid kan fördriva tiden med de tre S:en (sauna, siivous, seksi) + gå i trappor, dricka hallonbaldste, bli masserad + andra tips som tex de du hittar här: http://se.babycenter.com/pregnancy/labourandbirth/planningyourbabysbirth/naturalbringonlabour/

Pisa sa...

Kämpa på Lottski!! <3

Johanna ("Jusu") sa...

Kämpa på! Det känns säkert som en evighet att vänta på att få träffa er baby! Min massör har flera gånger sagt att när bf börjar närma sig, då skall jag komma till henne så att vi får igång förlossningen! Så det enda tipset jag kan ge är att gå till massören! Och det är ju så skönt med massage dessutom! :)