Det googlade jag.
Fick detta som svar.
Blir brunsås istället tror jag.
1 schalottenlök
1+2 msk smör
2 msk råsocker strö
4 dl rödvin
4 dl vatten
1 msk balsamvinäger
4 msk koncentrerad kalvfond
1 msk maizena majsstärkelse
salt
nymald svartpeppar
1+2 msk smör
2 msk råsocker strö
4 dl rödvin
4 dl vatten
1 msk balsamvinäger
4 msk koncentrerad kalvfond
1 msk maizena majsstärkelse
salt
nymald svartpeppar
(kalvfond??)
4 kommentarer:
Haha, de va ju en enkel sås, eller så int. Kalvfond är vår (Thomas) perus ingrediens i vår matlagning. Di e huippu :) Puss babe!
joo nyt ei kyl löytyny, men kanske ja har köpt de nästa gång. ;) Kolla nyss om man själv sku göra kalvfond sku de ta nästan 9 timmar. Eh..
ja har ett enkelt recept på rödvissås! men ja antar at du int behöver d nå mer idag, så ja kan skriva det på en lapp åt dej iställe för att skriva det här. :)
Denhär bruk vi använd :) http://www.missingsweden.com/images/products/Groceries/Fonds/bong-touch_of_taste-kalv180ml.jpg
Skicka en kommentar