måndag 23 mars 2015

Dubai.

Att resa med en vild två-åring och en spädis gick bättre än förväntat. Sibelle är ganska missnöjd överlag just nu, tänder, vändningsförsök och annat på gång i lilla kroppen så gnäll är vanligt. Men relativt smärtfritt kom vi fram med både tåg och flyg. Plus buss till hotellet. Ras al Khaimah ligger lite över en timmes bilfärd från Dubai. Ett litet ställe med hotell och ett köpcentrum. 


Hotellet var underbart fint och man bodde i mindre hus på området. Härliga pooler och en privat strand höll oss sysselsatta hela veckan. 


Vi åkte in till Dubai dock för lite sightseeing. Fotade hus och hotell och gick runt i Dubai Mall. Allt var stort, nytt och fint. Priserna på allt förutom bensin är dock nästan uppe i Finlandspriser vilket verkar lite konstigt i detta skattefria paradis..


Solen och värmen var just det jag behövde för att orka till sommaren. Stället rekommenderas verkligen. De älskade kidsen där dessutom! :) 





2 kommentarer:

Hanna L. sa...

Fina bilder! Jag är nog lite imponerad av att ni tog er an resan med spädis. Vet inte om jag skulle ha into till det :)
Hurdana intryck fick ni av kulturen där och "vanligt folk"?

Lotta sa...

Vetdu dedär va ganska intressant så tror det blir ett eget inlägg om bara det. Fick lära oss mycket nytt! Beibulin va nästan enklare att dra med än trotsmonstret men helt bara semester e de ju int med kidsen. ;)