lördag 30 augusti 2014

Partyveckan.

Så börjar festligheterna ta slut, Stellas kalas imorron ännu. Firat bröllopsdag, Stella och mig själv i veckan. 

Besökte Mödrapolikliniken för extra koll pga. liten mage. Barnmorskan har svårt att hitta tvåan och veta vilken väg hon är. SF-måttet är mindre även så en läkare tog en titt och konstaterade att 2:an är väääldigt lågt nere, rätt väg och att näringsflöde och moderkakan är ok. De fortsätter med extra check-up ändå för att se att kurvan stiger som den ska. 

Fick även gå igenom förra förlossningen och prata om den kommande. Om möjligheter och val. 

De blir nog bra, tre veckor jobb sen mama-time!

2 kommentarer:

Cattis sa...

Oj vilken härlig och spännande blogg jag hittade in till. Spännande eftersom det verkar så att vi har bf ganska nära varandra, vi väntar vår lilla flicka 20.10. Har inte nästan hört om någon som har beräknat i oktober, så hoppas lite på en lugn månad vid kokkola bb :) har själv annars också liten mage och sf måttet på mindre sidan, dock inte varit på några extra kontroller. Ibland känns det nästan lite orättvist eftersom okända oftast tror att jag har länge kvar men egentligen är det bara ca 5 veckor. Kanske vi plötsligt befinner oss vid kokkola bb på samma gång, spännande är det hur som helst att vänta på en liten bebis.

Lotta sa...

Hej, kul att du hittade hit! :) vad roligt med andra som väntar ungefär samtidigt! Får se om vi träffas på bb då. :) jo jobbigt me liten mage ibland me alla frågor. Men mer praktiskt e de ju att röra sig. :)