fredag 19 oktober 2012

Ledighet & träning

En av lärarnas favoritveckor i året. I år känner jag ingen skillnad, bra så.

Vi lever mitt i pappaledighetsveckan och haft program varje dag. Skönt med mer tid tillsammans även om jag varit borta på mammabarnträffar, S har jobbat i garaget och jag haft eftergranskning mm.

Eftergranskningen då, allt ok! Vilket betyder att jag börjar träna mina dansflickor från och med nästa vecka. Själv ska jag också börja träna det jag hinner. Jag som trodde jag aldrig kommer att känna mig normal igen efter Stellas ankomst. Men där ser man, efter en mardrömsförlossning kan man bli sitt gamla jag....så småningom.

Sku vilja som Alina ha nåt mål att träna inför. Självklart vår gymnastikförenings 90-års jubilée i April där vi ska få ihop en stor show, men mer nåt individuellt. Har funderat på Stockholm halvmarathon hösten 2013. Vi får se, måste få igång löpningen först.

Nackdelen med att vi arbetar väldigt olika tider med S är att det är lite svårare att få vardagen att gå ihop. Eftermiddag/kvällstid då jag vill gå och träna eller har träning själv jobbar S. Innan har det ju inte varit problem. Nu är det ju andra bullar då en av oss borde vara hemma med grynet. Onsdagar måste jag alltid ha barnvakt åt Stella de två timmarna jag leder dansgrupper och S jobbar. Sedan sku ja ju vilja gå på tre dans/träningstimmar i sträck på tisdagar vilket inte går pga. Stellas hungernöd och S's egen träning. Nåja, vi löser det väl på nåt sätt.

1 kommentar:

Sara S sa...

Det är ett puzzel att få allt att gå ihop så att båda får komma bort hemifrån och ha eget program, men absolut nödvändigt, tycker jag, så man inte blir alldeles hammatokig... :)