tisdag 2 februari 2016

Överraskningsveckoslut.

Veckoslutet gick i ett huj och det var inget jag pratat mycket om för er eftersom vi är ett antal lärarkolleger som umgås och bestämde oss för att överraska Annika som fyllde 40. Kunde inte avslöja planer här eftersom hon snokade runt och funderade vem som skulle hitta på nåt åt henne. Vi hade bokat flyg och hotell åt henne och oss i Helsingfors för att gå på Educa-mässan, äta gott, shoppa loss och ha kul!  Så kul med paus från vardagen. Speciellt då Sibelle haft en jobbig period sedan jul. Sovit knappt nåt. Nu visade det sig igår att hon hade öroninflammation så undra hur länge hon haft det..

Obligatorisk kompisfoto på EducaMässan

Hursomhelst På lördagen packade brudarna väskorna och åkte hem och jag blev kvar för att umgås med Johanna-vännen och hennes familj. På söndagen höll jag danspass med Nina inför sommarens festival innan jag hoppade på kvällsflyget tillbaka till Pampas. Fullt upp hela helgen och utvilad är man ju inte men totalt värt det!

Vid bygget går det framåt. Bilstallet är på gång för tillfället. Dessutom märker man hur dagarna blir ljusare och sommaren närmar sig. Vilken längtan till att huset blir klart!