fredag 25 juli 2014

Sommarhetta

Vi försöker komma ihåg att dricka. Temperaturen ligger kring 30 varje dag. Vi njuter. Att inte behöva laga mat på 6 dagar är fantastiskt. Stella dagklubbar, Bonden motionerar och jag går på fotokurs. Lifvet, ah Lifvet!

tisdag 22 juli 2014

Lägerliv!

Bonden har semester hela veckan! DET om nåt är lyx! Vi har bilen full med saker och kör mot Pieksämäki där vi njuter av hettan och perfekt sällskap fram till söndag! 

Puss på er! 

tisdag 15 juli 2014

Julidagar.

Jag försvann för en stund. Väntade och väntade på hettan. När den äntligen kom har jag och Stella inte satt våra fötter in i huset annat än vid läggdags. 

Jag älskar värmen, lider inte det minsta av att vara gravid. Ingen stress för beachform14 precis! Blodig biff och ett glas vin i sommarkvällen kan man ju sakna dock! :) magen jäser och känns större än förra gången i detta skede. 25+2 redan och veckorna rusar iväg.

Och så bilder på vad vi hunnit med:

Favoriterna läser mumin.
Stella matar ankorna på villan.
Stella simmar och är söt som socker.
Magen jäser.
Firat sommarens första bröllop i Terjärv!
Överraskat Emma med kalas.
Förberett inför vårt Loppisrace. Evenemanget jäste till aningen större än planerat men det är ju en positiv sak. Myyycket att stå i blev det dock! Nu hoppas vi på sol och mycket människor på söndag! Komsikomsi, alla fyndar!