söndag 27 oktober 2013

Told you.

Medan förra inlägget skrevs:

Plättfest.

Japp. Det blir det bara S slutar jobba och Mini-S somnar. Heljen har gått åt att plocka ner Stella från matbord, stolar, soffbord och andra livsfarliga ställen. Hon e smidig och snabb. Inte bra kombination om jag ska orka hänga med hela tiden. Igår satt hon på matbordet brevid fruktkorgen och hade ett äpple i munnen. Vid närmare utforskning märkte jag att hon passat på att gnaga på alla äpplen i korgen. Fantastiskt, äpple som håller så bra i kylen...

lördag 19 oktober 2013

Höstlov



Stämmer. Men förkylningen kom på besök passligt till höstlovet. Det snöar och Stella verkar hata vintern lika mycket som jag. Skrik och gråt med kläderna innan vi ens hunnit ut från dörren och mera skrik i klumpiga vinterskor. Buu. Kom tillbaka sommar. 

Har ändå fått ladda upp för resten av höstterminen på jobbet och vara med Stella. Mannen jobbar varje dag som vanligt men vi har hunnit träffa en hel massa vänner. Idag licger vi isoffan på två och myser medan S är på futsalturnering mellan jobbpassen. 

tisdag 15 oktober 2013

Hösthår

Hade tänkt mig pannlugg eller page. Fegade ur och klippte bort 10 cm & färgade istället. Nästa gång.

måndag 14 oktober 2013

Air wick black edition

Jag är Buzzadoor och har nu fått hem doftljus från Air Wick. Fick två dofter och har testat Purple Blackberry Fig doften ett par dagar. Man behöver inte ha ljuset tänt länge förrän man känner doften. Den andra doften är Mulled Wine & Cinnamon Apple vilket doftar lite för mycket jul enligt mig. Dofterna är starka så det passar sig att ha ljusen i lite större utrymmen hellre än små sovrum t.ex. Nedan ser ni det speciella med ljusen. Fotade tidigare idag och försökte fånga lite olika färger. Ljuset byter alltså färg hela tiden i alla regnbågens färger. Mys!




söndag 13 oktober 2013

Kompisar.

Stella hade besök av sin kompis Liam idag. Jag fick njuta av hans föräldrars sällskap. Vi åt godis (Thomas), dansade (Linda,Stella& Liam), och bjöd på microbullar (jag). Så kul med besök, snartsnart får vi göra det så mycket oftare.

Så lite bild på våra knasiga barn.


Imorgon börjar mitt höstlov. Så bra ju!

fredag 11 oktober 2013

Höstlov.

Inte en vecka för tidigt. Tänker inte göra nåt. Ja förutom reda upp här hemma, höststäda och jobba lite med det jag inte hunnit med under veckan...

onsdag 9 oktober 2013

Nytt

Det går bra nu! Jobbet rullar på och kräver massvis av energi och tankeförmåga men jag trivs! Igår bokade vi biljetter till JT's konsert i maj. SOM jag väntat på detta!! 

Sent på kvällen slutade vi fundera på hur & när och beställde semesterresa till Down Under igen. Får inte riktigt nog och S hade lovat att vi åker innan Stella fyller 2 så vi slipper betala sjukt dyra flygbiljetter ggr 3. Så, på nyårsdagen 2014 åker vi iväg för 17 dagar! Hälsa på vänner och äntligen besöka västkusten också. Fjärde gången i landet måste man se mer än östkusten. Nu har vi 2 1/2 månader på oss att hitta gameplan för att överleva 27-timmars flyg med Lilla My.


onsdag 2 oktober 2013

Status

Jag lever. Efter två dagar kan jag konstatera att sömn smakar bra och huvudet hänger nästan med, men trivs det gör jag. Det är bara att tuta, köra och hoppas kombinationen arbetsliv-mammaliv fortsätter lika smärtfritt som det börjat.