måndag 30 september 2013

Uselt.

Min bloggstart ja. Men nu kanske. Imorgon gäller det. Dags att börja jobba. Känns bra. Väntar emd iver på mer rutiner och att lite komma bort från ettårstrotsen (om de nu finns nåt sånt, kanske de bara är vår brud som älskar att bita och slänga sig på golvet när kläder ska på).

Hon mår förövrigt bra, tog MPR vaccinet idag efter att vi skjutit upp det pga flunssa hon haft i evigheter. Sen har vi fått remiss till sjukhuset för öppnande av tårkanalen i vänster öga. Den har runnit sen födseln och har haft ca 8 ggr. ögondroppar/salva plus allt putsande med kokt vatten det senaste året. Orka liksom. Problemet är att kön till operationen är 6mån- 1år.. Suuuck!

Vem är annars med på detta?



tisdag 24 september 2013

Jag lever

Vilka vänner man har. Fantastiskt. Utvilad är man ju inte efter semesterhelgen i Stockholm men oj så kul vi haft det! Nu har sista hemmamammaveckan satt igång och nästa vecka inleds med titeln som klasslärare igen. 

Idag fick jag för första gången skrapa bilrutan. Usch.

fredag 20 september 2013

Nu är det nära.

06.14 Stella vaknar.
06.15 Jag stiger på Lego
08.00 Stella vägrar gröt.
08.15 Stella äter ostskivor.

Det kan ju bara gå uppåt nu.

14.00 Startar vi mot Vasa
16.55 lyfter flyget mot Stockholm.

Girls weekend away. Jihu!

onsdag 18 september 2013

Idag.

Började dagen på föräldra-barn träff med blyga 50 pinnar. Färdiglagad lunch och vänner. Perfekt.

Stella fortsatte dagen med sin nuförtiden tretimmar långa tuppis. Själv har jag försökt klura ut vad jag skall packa för Stockholm i heljen. Två nätter, TVÅ nätter borta. Nervööst! Stella får ha sleepover hos sin mormor&morfar eftersom S jobbar 7 dagar i veckan alltid nuförtiden. Men hon ska väl klara sig, värre kan det vara med mig..

Dags att slänga sig i säng. Morgondagen kommer att spenderas hos guddottern och så är det jumppa som gäller både för mig och grynet. Hon har börjat i vår förenings Föräldrabarn jumppa med mommo. Själv håller jag timme åt en bunt 6-8 åringar. Adios.

måndag 16 september 2013

Måndag

Idag tog jag en tjuvstart till arbetslivet och jobbade på skolan. Stella njöt av farmor/farfar time. Blir nog bra med arbete tror jag. Jag behöver egentid/ vara kreativ/ fundera på mer än hemmasysslor och Stella älskar alla människor så hon är fine.

På fredag nalkas det höstens höjdpunkt med tjejhelj i Stockholm. 2 nätter borta från familjen. Får se om jag överlever. Månne inte! 

söndag 15 september 2013

Ny start.

Höst. Sommaren förbi även om vi får njuta av fantastiska sensommarväderdagar.
Jag är tillbaka. Är du kvar?

Imorgon testar jag på att jobba. 1.10 kör jag igång på allvar. Slut på mammaledigheten. Stella får gå i morfar/farfar-dagis. Det blir nog bra. 

Såhär söt har vår ettåring blivit.
Sju tänder, började gå vid elva månader och har stark vilja. 
Fortfarande bästa ungen i världen.