torsdag 13 juni 2013

Dottern

Idag besökte vi rådgivningen med Stellabella. Hon passade på att bajsa ner sig till en början, riva ner alla prylar från bordet och gnaga på mina skor. Rådistanten tyckte hon ser aktiv och duktig ut. Numera går hon mot stöd, dvs. längs soffkanten. Hon säger mamma och pappa och klappar när hon ätit klart. Sjunger man eller sätter på radion börjar hon dansa (gunga fram och tillbaka). 9920 gram väger hon och är 72,5 cm lång.



tisdag 11 juni 2013

Att ha ett hem.

Besökte Pia i Nykabi idag. Nybyggt underbart hus. Husfebern stiger konstant.nuvarande huset går ju an. Men vill så gärna ha drömhuset snart. Pinterest gör inte saken bättre, bilderna därifrån.













söndag 9 juni 2013

Detsombehövsibland

Fick skällor pga. mitt usla icke-excisterande bloggande. Ska skärpa mig. Fredagskvällen spenderades hos Lina med ett gäng fantastiska mamas. Smög hem långt efter midnatt och koman sömnbristen satt mig i nästa dag gjorde absolut ingenting. Lycka är att skratta. Med er.

Bonden jobbar ju som sagt 7 dagar i veckan så slängde oss i bilen med Stella och spenderade lördagen i stan hos föräldrarna och på loppis. Stella fick en liten sparkbil och mängder av bilderböcker. Läsmask som hon är.

Idag fick bebbe umgås med sin farmor&farfar medan bonden och jag stack på middag. Första gången sen hon föddes tror jag bestämt det var. About time.

Imorron är det måndag, ny vecka..även om alla dagar ser mest likadana ut. Ska dock hinna med Nykabi besök och rådis innan veckan e slut.




lördag 1 juni 2013

Studentlördag.

Vi har fått fortsätta njuta av värmen. Har inte varit med om en liknande majmånad. Inget slut på varma vädret verkar det vara de närmaste dagarna heller. Men vi njuter. I början hade Stella problem med sömnen men hon har vant sig och sover nuförtiden hela nätter fram till 8.00-8.30.

Hon har fått två nya tänder uppe så sammanlagt 4 risgryn lyser då hon flinar. Hon kryper, ålar sig, sitter och står mot stöd. Allt gick i ett huj. Får se när de första stegen kommer. Vet inte ifall jag hoppas på att det ska ta en stund eller ifall det vore bättre om hon redan gick.

Jag vikarierade nästan hela maj. S har haft pappamånad som tog slut igår. Vi hann inte göra nåt av det vi tänkt vi borde. Nåväl. Nu är jag hemma hela sommaren fram till första oktober. I Juli har S en ledig lördag då vi ska på bröllop. Då hinner vi njuta av sommaren tillsammans. Haha.

Har inte sökt dagvårdsplats för Stella fast det egentligen igår var fyra månader kvar till dagisstart ifall det blir dagis för henne. Måste se hur vi pusslar ihop hösten. Tio dagar? Halvdag? Det löser sig småningom.

Idag ska vi fira Mindy som blir student.
Nästa år e de 10 år sen jag blev student. Dags att ordna klassträff abin04?