fredag 26 oktober 2012

Förändring

Över en natt kom vintern. Vackert på bild men ack så jobbigt att överleva många månader av kylan.
Dessutom blev Stella två månader idag! Två månader! Då var det ju sommar, huj vad snabbt tiden går. 





torsdag 25 oktober 2012

Fröken

Lillisen hade rådgivningsbesök idag. Hon vägen 5618g och är 58cm lång. Rotavaccinet fick hon också, får se om hon reagerar på det på nåt vis.

Här hemma råder kaos pga. vattenskadan vi märkte redan helgen Stella föddes men som nu fixas. Verkar komma någorlunda lätt undan eftersom de kan krypa under huset och byta ut skivor och isolering, dessutom kan vi bo kvar hemma. Köket är dock kaos med hål i golvet och slangar överallt. Blir väl lunch på stan en tid framöver, haha.


tisdag 23 oktober 2012

Tisdag

Grynet tog morgon där kring 02.09 så varit lite sega idag. Efter att gon tagit en lång tupplur ute busar vi nu lite innan jag ska sticka iväg på första träningspasset på mååånader! Lyckan är total! Dansadansadansa..

fredag 19 oktober 2012

Ledighet & träning

En av lärarnas favoritveckor i året. I år känner jag ingen skillnad, bra så.

Vi lever mitt i pappaledighetsveckan och haft program varje dag. Skönt med mer tid tillsammans även om jag varit borta på mammabarnträffar, S har jobbat i garaget och jag haft eftergranskning mm.

Eftergranskningen då, allt ok! Vilket betyder att jag börjar träna mina dansflickor från och med nästa vecka. Själv ska jag också börja träna det jag hinner. Jag som trodde jag aldrig kommer att känna mig normal igen efter Stellas ankomst. Men där ser man, efter en mardrömsförlossning kan man bli sitt gamla jag....så småningom.

Sku vilja som Alina ha nåt mål att träna inför. Självklart vår gymnastikförenings 90-års jubilée i April där vi ska få ihop en stor show, men mer nåt individuellt. Har funderat på Stockholm halvmarathon hösten 2013. Vi får se, måste få igång löpningen först.

Nackdelen med att vi arbetar väldigt olika tider med S är att det är lite svårare att få vardagen att gå ihop. Eftermiddag/kvällstid då jag vill gå och träna eller har träning själv jobbar S. Innan har det ju inte varit problem. Nu är det ju andra bullar då en av oss borde vara hemma med grynet. Onsdagar måste jag alltid ha barnvakt åt Stella de två timmarna jag leder dansgrupper och S jobbar. Sedan sku ja ju vilja gå på tre dans/träningstimmar i sträck på tisdagar vilket inte går pga. Stellas hungernöd och S's egen träning. Nåja, vi löser det väl på nåt sätt.

måndag 15 oktober 2012

Brr!

Frost & solsken, kallt men underbart med sol.
Stella sover ute sin första dagssömn, vi är lata med att stiga upp tidigt så hon sover ofta först sitt första (och enda) långa dagspass kring 12.00-15.00. Efter det sover hon max 30min ett par gånger till på eftermiddagen och kvällen, då inne. Fast då sover hon ju långa nätter så hon får väl sin skönhetssömn i varje fall. Sku ju vara skönt med ett par långa pass så skulle man hinna få mer gjort eller ha lite tid för sig själv.. nåja, nöjd unge så klaga ska man ju inte. :)

söndag 14 oktober 2012

Dopet 13.10 2012

Vi hade dop igår och grynet fick namn.

Stella My Leone.

Alla fina faddrar.

Vår lilla familj. Stella sjunger.

fredag 12 oktober 2012

Sol&dop

Soliga underbara fredag. Sömnlös natt och Uvi drar inte (för tillfället) ner på humöret. Imorron döps grynet och Bassis första pappaledighetsvecka inleds på tisdag! Happy days.

Tips: ni har väl inte missat Lindas nya webshop, Dinodina? Shoppa loss! Klicketiklick!

tisdag 9 oktober 2012

Gjort idag

Mammabarn inne i stan imorse.
Besökte dopstället och diskuterade bordsdukar.
Plockade upp Stellas nya vinteroverall från matkahuolto.
Svängde in till senaste jobbet för att presentera Stella.
Glömde handla. (Mjölkhjärna)
Körde iväg tillbaka till butiken.
Fixade vispgröt medan grynet gnällde.
Nattade Stella.
Åt klumpig vispgröt. (Klumpigt pga gnäll)
Ser på House.
God natt.

Imorgon blir det dopsamtal.

måndag 8 oktober 2012

Ny vecka!

Oj vad jag slarvat med skrivandet!

Händer inte så mycket som rubbar våra rutiner. Promenader, chill, blöjbyten, matlagning, umgänge med andra mammor.. så ser våra dagar ut! Hon sover bra, vaknar 1-2 gånger per natt och är glad och nöjd nästan hela tiden. Lyxunge! På lördag är det dags för dop. Jag tror vi har alla namn på det klara..kanske. :)

Hade lite fotosession igår med Stella för att göra tackort, men tror vi får ta det på nytt. Hon kissade i sängen, bajsade och till slut orkade hon inte posera mer. Haha. Nåja, lite bilder blev det iaf.








tisdag 2 oktober 2012

Tisdag andra oktober

Vi har börjat dagen med mammabarnträff där vi fick luncha också. Vilken lyx för spädbarnsmammorna. Resten av dagen har vi vilat. Jag börjar småningom springa upp för väggarna då jag inte får dansa. Eftergranskningen är v. 42. Efter det brakar det loss!

måndag 1 oktober 2012

Babygym & åkpåse

Stellabella följer väldigt noga med allt som händer omkring så tänkte det var dags för inskaffning av babygym. Klickade hem en sånhär, ful som stryk men hon lär väl tycka om färgerna, hoppas jag.




Sen är jag lite sugen på denna åkpåse. Det är Brio men borde ju fungera och rymmas i min Gesslein också. På rea är den också i Babystyle nätbutiken..hmmm..