måndag 26 september 2011

Städat

I telefonen. Aah va organiserad man känner sig nu.

söndag 25 september 2011

Mina nya kärlekar

S ligger i soffan och chillar med sin dator. Jag fotar mina nya skor. S mår bra. Jag mår bra. Som förr. Fast med 19 fingrar istället för 20. Så underbart att ha honom hemma igen.

måndag 19 september 2011

Olyckan

Märkte att många varit inne här under senaste dygnet. Många är oroliga och funderar hur det är.
Here we go:
S fastnade med vigselringen i tröskan på lördagen. Övre delen av fingret slets helt av och lite annat (får spyreflexer vid detaljbeskrivning). Väldigt mycket tur i oturen under kvällen (S får berätta mer detaljerat vid någon tidpunkt). Fingret hittades på åkern, så de gjorde historia med att vara den första operationen av dess slag i Kokkola när de försökte fästa det igen. 5 1/2 timmars operation. Övre leden(?nivel) är spikad och kommer inte att röra på sig mer. Nu är det bara att vänta att kroppen godkänner fingret igen och att känseln & lite rörlighet kommer tillbaka någon vacker dag.
Sjukledigheten landade där kring 8-10 veckor Så han har planerat in filmkvällar/dagar för två månader framöver.
Tack fö alla meddelanden, tankar, böner och hälsningar.
Vi känner oss älskade.
S är positiv och frågade ifall han skulle ha fått spela fotbollsmatch igår.
Läkaren tyckte inte det var en bra idé.
Puss på er!

fredag 16 september 2011

Lemons

Keep Calm e en liten cool sida.

Fredagshäng


Efter lite jobb har eftermiddagen mest gått åt att hänga med bästa före detta sambon Pia som jag ser alldeles för sällan. Sedan tvättade jag lite lakan och skurade huset. Nu tror jag det är bara att slänga fötterna upp i soffan och ta fram ett glas rött medan jag inväntar S från korna. Ikväll ska vi chilla å överdosera skräpmat och film med bästa guddotter&föräldrar.
Posted by Picasa

måndag 12 september 2011

Attitude


Höstskor

Halvgubbiga, bekväma bruna skor vill jag ha, utan klack. Nu behöver jag bara fly pampas och ta mig till DinSko i nån större stad södderut...

Pia Pakarinen


Jag brukar inte vara så fascinerad av Miss Universum el liknande, men Oh my Gosh vad snygg vår Pia e! Hejaheja!

Föreläsning

Ifall nån i Karlebytrakten vill gå och lyssna på Christoph Treier
föreläser han tisdagen den 20.9. 2011 i Donnerska skolans auditorium kl. 18.30- 20.30. Föreläsningens tema är: Föräldraskap - en av livets svåraste utmaningar.
So all you mamas&papas, go!

söndag 11 september 2011

Utesysslor

Vi körde in på Terra för att söka lite prylar till trädgården. Vi undrade vad som så är speciellt med Blue Alps busken för att den ska kosta över 300 euro. En buske, crazy!
Jag handlade lite blomkorgar och nio stycken Ericor. Å 55liter mylla.
Vi kollade på gräs. Men visste inte riktigt vad vi skulle välja så det får bli en ny resa till butiken. Ska ju hinna så före snön kommer hade vi tänkt..

Efter lite mylla under naglarna ar jag nu fått upp första korgen under fönstret.
En sysslosam söndag. Nu ska jag koka vispgröt, husmor som jag är.

Bäst just nu


fredag 9 september 2011

4år sen!

Kan inte fatta vart tiden sprungit iväg! Honeymoon e fyra år bak i tiden redan.

Keep moving


Hösten har kommit till Kokakola city. Fryser på morgonen och svettas ihjäl på dagen. Arbetet rullar på och dedt mesta av min lediga tid går åt att dansa. Anmälde mig till Flow Gymnastics ledarskolning vilket jag ser fram emot. Försöker hålla igång, gå ner ett par kilo, eller inte kanske ner så mycket, men hitta alla muskler igen. Typ se ut som i livet före Januari 2008. Det är på gång. Även om förra inlägget inte precis tyder på det.. ha.
I år känns inte hösten alltför katastrofal, fast det kan bero på att mörkret inte kommit än. Planerar även resa inför höstlovet så har något att se fram emot. Kap Verde och Dubai, erfareneter anyone?
Ikväll får jag njuta av ensamheten, korka en lonkku och se på Bridesmaids medan S är på klassfest och jag för lat för att orka göra något annat.

TGIF

torsdag 1 september 2011

Ahaha!

Sjunde juni såg jag ut som en bubbla i hakan! Thank Lord finns det inga fler tänder att ta ut!

Torsdag

Veckorna flyger förbi. Imorron är de ren fredag och då ska jag hoppa i bilen för att träffa favoriten på bilden. Alldeles för länge sen sist. Lördagskvällen ska firas på Stadshuset på 150års jubileum för skolan jag gått i. Bara trevligheter i sikte!